Water als bron van alle leven. Water als ultieme natuur-beleving. Water als poëzie van het moment.
Een zweem van wellness in uw eigen tuin. Tot rust komen thuis na een hectische werkdag, en overweldigd worden door een paradijselijk gevoel. Daar dient een zwemvijver voor.
Vandaag is de keuze in zwemvijvers gi-gan-tisch. Met nieuwe technologische vindingrijkheid, budgetvriendelijke oplossingen en volle aandacht voor het milieu.
Met een zwemvijver brengt u de seizoenen extra onder de aandacht. De lucht die weerspiegeld wordt in het wateroppervlak: daar doen we het voor.

Zwemvijver

Vormgeving in grotere & kleinere tuinen

Ecologie in de waterpartij in uw achtertuin: het staat synoniem voor een gezondere zwem-ervaring. En u kunt er ongebreidelde schoonheid mee creëren in uw eigen landschap. De klassieke rechthoek is een optie maar geen must. Bij een zwemvijver is de esthetische vrijheid grenzeloos. Denk aan een natuurlijk ogende vijver met een oever die geruisloos versmelt met de rest van de tuin. Een organische look. Bekijkt u ook rustig de voorbeeld-foto’s. U doet bovendien inspiratie en ideeën op, wedden?! We maken met plezier vrijblijvend een afspraak. En dan praten we graag verder.

Zwemvijver

Energie & Ecologie

Zo’n zwemvijver – dat dient om lange zomerdagen en – avonden van te genieten met familie en vrienden – of lekker alleen!

Doorgaans is een zwemvijver warmer dan een zwembad: twee tot vier graden Celsius omdat  de vijverfolie de zonnewarmte goed absorbeert. Met een warmtepomp kunt u uw zwemvijver verwarmen tot zo’n 26 °C met zonnecollectoren, erg energie-zuinig dus.  Zo kunt u het zwemseizoen behoorlijk verlengen.

Een stimulans voor lichaam en geest!

Ecologie in de waterpartij in uw achtertuin: het staat synoniem voor een gezondere zwem-ervaring. Een zwemvijver is een ecologische keuze. Het verbruik van pompen is minder dan die van een klassiek zwembad. U zwemt in natuurlijk water; een weldaad voor huid en ogen, maar ook voor de natuur! Het is gezonder voor mens, fauna en flora.

Doe de test en maak vandaag nog een afspraak!

Verlengd zwemseizoen

Wie verslaafd raakt aan zwemmen, is verslaafd voor het leven. Een gezonde verslaving voor lichaam en geest. Een weldaad als dat bovendien in uw eigen tuin, in uw eigen zwemvijver kan. En dus willen we blijven zwemmen, zo veel en zo lang mogelijk. In optimale omstandigheden. En dat kan.

Uw zwem-geluk, daar gaan we voor!