Eindelijk, het is zover. 

Ik kan niet beschrijven hoe content ik ben dat na enkele jaren van Corona isolement de workshops terug kunnen opstarten. Even overwoog ik om de workshops online te geven, maar dat is niet haalbaar.  Het is te belangrijk om in het ontwerpen elkaar goed aan te voelen. Voor mij lijkt dit op afstand en digitaal te moeilijk. Daarom enkele jaren van stilte rond onze workshops.

Wat kan je verwachten ? 

Onze workshops zijn een bron van informatie en inspiratie. En één ding is zeker, je zal na het volgen van deze workshop heel anders naar tuinen kijken.

In een wereld die alsmaar meer bestaat uit industrie, digitalisatie en beton verlangen we allemaal naar onze  kleine oase van rust. En of de tuin nu klein of groot is dat maakt op zich niet veel uit. Onze tuin wordt alsmaar belangrijker.

Hoe ontwerp je een tuin?

Maar hoe moet ik  nu zo een tuin ontwerpen? Wat zijn de regels en hoe begin ik eraan?  Hoe geef ik vorm aan een buitenruimte en met wat moet ik allemaal rekening houden? Welke planten horen in mijn tuin? En hoe zorg ik ervoor dat mijn tuin in elk seizoen boeiend en mooi is? 

Wat doet Lavendine?

Lavendine deelt tijdens de workshops alle principes om te ontwerpen. Zo leer je om out of the box te denken en af te stappen van conventionele lijnen en gedachten. Onze workshops zijn een bron van informatie en inspiratie.

Er komt heel wat aan bod tijdens deze workshop. Ik werk met kleine groepjes van maximum 5 deelnemers. Zo wordt elke cursist goed begeleid en opgevolgd. 

Na het volgen van deze workshop heb je onder begeleiding je eigen tuin ontworpen en getekend. Er is geen voorkennis vereist. Stap voor stap wordt alles aangeleerd. De eerste sessie gaan we even brainstormen. Zo kunnen we gericht verder werken. Ik voorzie het tekenmateriaal. 

Praktische informatie

Na het volgen van deze workshop neem je een pracht van een ontwerp op jouw maat mee naar huis. 

  • De workshop bestaat uit vijf sessies van 2,5 u
  • De prijs van de workshop bedraagt 320 euro 
  • Plaats : Lavendine : Valkenlaan 24 te 2950 Kapellen
  • Contactpersoon: Hilde Goyvaerts
  • link inschrijven : https://www.lavendine.be/workshops-tuinontwerp/
  • De plaatsen van de workshops zijn beperkt

Creatieve groetjes

Hilde