Allereerst laten we Hilde Goyvaerts, zaakvoerder en oprichtster van Lavendine aan het woord. 

Hilde

Hilde

Hieronder beschrijft zij zichzelf, haar visie en de impact daarvan op Lavendine.


Hilde Goyvaerts

Als ik mezelf moet omschrijven sta ik wel een beetje met rode kaken. Ik kom plots tot het besef dat ik geen doorsnee vrouw ben: best eigenzinnig, no nonsense, dynamisch, leergierig en met een onlesbare dorst naar nieuwe ideeën en technieken ! Maar gelukkig heb ik door de jaren heen leren groeien en surfen op de golven van het leven, het ritme van de seizoenen, de dag en de nacht.

Als tuinontwerpers hebben wij een pracht van een beroep. We houden van het buitenleven en zoeken steeds een manier om de natuur dichter naar de mens te brengen. Zo verzorgt Lavendine met veel passie het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van mooie tuinen. Onze klanten wensen een tuin waarin ze kunnen thuiskomen, waar ze zich goed in voelen en tot rust kunnen komen. Zo vraag ik me steeds af “voor wie ontwerp ik en wie worden de bewoners van deze tuin”
Tijdens elk ontwerpproces zit ik op een wolk en droom ik …

Maar een droom omzetten naar werkelijkheid verlangt een methodiek, zoals trouwens elk ontwerpproces. En out-of-the-box denken is dan ook toffe en speelse manier om je creativiteit te bevorderen. En het spreekt voor zich dat elk ontwerp dan ook in de perfectie moet worden uitgevoerd.  Daarom is Lavendine altijd up-to-date wat betreft de technische uitvoering van een ontwerp. Lavendine respecteert de natuur met al zijn krachten en in al zijn vormen.  Wij zijn dan ook steeds  op zoek naar innovatieve tuinontwerpen waarbij veelvuldig gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en inheemse planten.

Graag deel ik onze kennis en ervaring met jullie. Droom gerust met ons mee.

Veel leesplezier!