formulebrief-workshopTerug van weggeweest.

Wat heb ik genoten. De zonnebatterij is helemaal opgeladen en we kunnen er terug tegen aan. Er staat de volgende maanden heel wat op het programma. Ik zal me zeker niet vervelen. En wie met me mee op zoek wil gaan naar prachtige tuinen, laat het me even weten. Dat word ik nooit beu. formulebrief-workshop

 Hoe ontwerp ik mijn tuin (basis).

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen de creatieve duizendpoten zich inschrijven voor een boeiende workshop. Durf de uitdaging aan. De groepen zijn niet te groot en je wordt sterk individueel begeleid. Je kan op je eigen tempo en met onze hulp een prachtige tuin ontwerpen. Ik kijk er in ieder geval weeral naar uit. Het blijft boeiend en gemoedelijk.

bureel-lavendineHobbybeurs Nekkerhal Mechelen.

We nemen dit jaar deel aan de hobbybeurs in Mechelen van 21 september tot en met 25 september. U vindt ons op standummer 706. Iedereen welkom!