De herfst is 1 prachtige warme kleurenbom.

De dagen worden niet alleen korter maar de temperatuur gaat omlaag. Bomen rusten uit en zetten het watertransport naar de bladeren stop. Het blad sterft af . En omdat de bladgroenkorrels als eerste afsterven verliezen de bladeren hun kleur en kunnen wij genieten van prachtige herfstkleuren. Ik hou van de herfst met zijn typische geuren en kleuren. De natuur maakt zich op voor zijn winterslaap. Als het even kan trek ik erop uit en ga ik zwerven. Dan kom ik tot rust tussen de ritselende bladeren, nevelige landschappen, kastanjes, paddenstoelen ….

MOOIE HERFSTWANDELINGEN:   ontdek ze op https://www.natuurenbos.be/ontdek-onze-natuurgebieden

fotograaf: Hilde Goyvaerts

Groen is hot in 2017

Mijn bezoek aan de 25ste zilveren feesteditie van de interieurbeurs Kortrijk! Niet zomaar een designbeurs! Elke keer als ik deze beurs bezoek sta ik versteld. Heel wat designers toonden hier hun creatieve innovatieve ideeën. Tijdens deze beurs voel ik me als een kind in een snoepwinkel en geef ik mijn ogen goed de kost. Het is ideale plaats om trends en nieuwe stromingen te ontdekken. Het is echt genieten. Als inrichters van buitenruimtes is het ook een absolute must om deze beurs te bezoeken.

Heel wat designers vonden inspiratie in de natuur en kozen een prachtig kleurenpalet uit juweeltjes van moeder de aarde. Pure elegantie. Binnen en buiten lopen nog meer in elkaar over. De natuur wordt in de woning gebracht.

In 2017 draait alles om warme kleuren en zeker de kleur groen. Groen is hot in 2017. Planten kunnen zeker niet ontbreken in je interieur. En heel wat natuurlijke materialen zoals kurk worden gebruikt in de accessoires.

Een tuin is meer dan wat planten, het is uw woonidee naar buiten toe in perfecte harmonie met uw omgeving.

Hilde